Zilele de jackpot ale lui Viorel Lis, un vis frumos și îndepărtat

Oana Lis strânge bani pentru propria-i bătrânețe, ca să „nu pățească mai rău ca Viorel”

Foto: Facebook

Din câte am aflat, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, nu are parte, în acest moment, de cea mai bună perioadă a vieții sale. La 77 ani, starea de sănătate a acestuia este din ce în ce mai șubredă, iar banii nu mai sunt nici ei în cantitatea în care erau pe timpuri. Cu toate astea, soția lui, Oana Lis, îi rămâne alături – iată cea mai mare avere a unui om: iubirea.

Cu toate că, de-a lungul vremurilor, s-a vehiculat că Oana Lis s-ar fi căsătorit cu Viorel Lis pentru bani, se pare că, în realitate, motivele Oanei sunt legate strict de sentimentele puternice pe care i le poartă fostului politician. Altfel nu ne putem explica cum de femeia continuă să stea cu Lis, în ciuda faptului că nici tânăr nu mai e și nici bani prea mulți nu mai are. It must be love, cum spune americanul!

Nici Viorel Lis nu s-a lăsat mai prejos! Ba chiar a renunțat la păcănele – din dragoste sau pentru că nu mai are bani pentru ele?

Viorel Lis a cheltuit o avere pe tratamentele medicale

Se pare că fostul primar al Capitalei trăiește acum din bani puțin, asemenea oricărui alt pensionar de vârsta lui, dintr-o pensie mică, suplimentată de ceea ce mai aduce Oana pe-acasă. „Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a relatat Oana Lis pentru Click.ro.

Mai mult, Oana Lis a povestit că, în ciuda eforturilor financiare cu care familia se confruntă, a învățat o lecție prețioasă: să-și strângă bani albi pentru zile negre, ca să nu „pățească ca Viorel”.

Citește și: Bianca Dragușanu și cea mai bună variantă a sa