Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani, după ce Viorica s-a infectat cu Covid-19

Viorica de la Clejani nu este vaccinată împotriva virusului

Clejanii / Foto: Facebook

Ioniță de la Clejani a dat primele declarații în legătură cu starea de sănătate a soției sale, cea care a anunțat, la rândul ei, că s-a infectat cu Covid-19 și că se află internată la spitalul „Matei Balș”, din Capitală. Potrivit declarațiilor lui Ioniță, atunci când a aflat ce i s-a întâmplat soției sale, ar fi trecut printr-o mare spaimă, temându-se că aceasta ar putea să moară.

Ioniță de la Clejani: „Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid”

Artistul a ținut, de asemenea, să menționeze că Viorica este „universul lui”, însă și a copiilor pe care cei doi îi au împreună. „Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea”, a mai spus Ioniță de la Clejani, citat de WOWBIZ.ro.

De menționat că Viorica de la Clejani nu s-a vaccinat până în acest moment împotriva virusului, astfel că vulnerabilitatea ei este, în acest moment, crescută. În acest sens, Ioniță din Clejani îi sfătuiește pe toți să se vaccineze: „Viorica nu se vaccinase anti-Covid, dar lua niște medicamente… așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Andre, petrecerea de la miezul nopții, în fața ușii