Liviu Dragnea neagă acuzațiile: „Nu am fost nicăieri pe bani publici într-o vacanţă cu Irina”

„Veste proastă pentru unii, în special pentru cei de la PSD care au dat această informaţie”, a susținut Liviu Dragnea

Liviu Dragnea - foto Iulia KELT

Invitat, în cursul serii trecute, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu, Liviu Dragnea a vorbit, printre altele, și de situația sa financiară din acest moment, întrucât opinia publică și-a manifestat curiozitatea în ceea ce privește modul în care se întreține, în acest moment, fostul lider PSD.

Mai mult, întrebat dacă acuzațiile potrivit cărora Liviu Dragnea s-ar fi plimbat în locuri exotice cu Irina Tănase, pe banii PSD-ul, sunt adevărate, fostul lider social democrat a părut destul de sigur pe sine, afirmând că vorbim strict despre acuzații nefondate. „Veste proastă pentru unii, în special pentru cei de la PSD care au dat această informaţie. Eu nu am fost în Bali niciodată, nu am fost în Republica Dominicană, nu am fost în Punta Cana, nu am fost nici în Bora Bora, nu am fost în acele locuri de care se vorbeşte în acea ştire senzaţională apărută fix la Comitetul Executiv al PSD-ul când ei discutau despre faptul că, vezi Doamne, mi-am făcut partid”, a spus Liviu Dragnea, aseară.

Liviu Dragnea: „Nu am fost nicăieri pe bani publici într-o vacanţă cu Irina, nu am folosit banii partidului pentru a merge în vacanţă”

Liviu Dragnea a sugerat, destul de subtil, că exista posibilitatea ca acei bani să fie fost cheltuiți pe vacanțe exotice de altcineva din partid. „Dacă altcineva de la partid a fost în aceste vacanţe exotice cu bani de la partid, e problema lui sau a lor. (…) Spre ştiinţa telespectatorilor şi a celor de la noul PSD, eu am documente. Cine a fost nu ştiu, ei trebuie să răspundă. Principala lor preocupare nu trebuia să fie acţiunea disperată, în timpul CEX-ului, să dea la presă acest document”, a mai spus Liviu Dragnea aseară, în emisiunea moderată de Anca Alexandrescu.

Anca Alexandrescu este același jurnalist care i-a luat lui Dragnea un interviu în închisoare, prin Skype, interviu care i-a adus celui din urmă sancțiuni în penitenciar.

Acesta a mai spus, în aceeași emisiune, că salariul pe care îl primește, în acest moment, nu este unul mare, însă a dat asigurări că „nu moare de foame”.

Citește și: Ludovic Orban exclude votul online la Congresul din 25 septembrie