Diana Șoșoacă a rupt „lanțul de iubire” cu AUR

Atac la partidul care a susținut-o și trimis-o în Parlamentul României

Senatoarea Diana Șoșoacă, intrată în Parlament după ce a candidat pe listele AUR, dar exclusă în urmă cu un an din acest partid, a rupt de tot „lanțul de iubire” și a lansat un atac la adresa lui George Simion, co-președintele AUR. Cu un limbaj mult sub nivelul de care are trebui să dea  dovadă un demnitar, dar agreat de miile de urmăritori și susținători pe care îi are, Șoșoacă a transmis un „marș” atât lui Simion, cât și europarlamentarului Cristian Terheș, respectiv lui Călin Georgescu, propunerea AUR pentru premier, în decembrie 2020.

Citește și: Șoșoacă, anunțată oficial prea „Târziu”

„Hai, marș de aici, că te știi cine ești, că te-ai cocoțat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele și acum vorbești execrabil despre mine. Apropo, există două personaje care o fac pe patrioții, doi bărbați. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European care atât de mult mă iubesc și mă susțin pe mine și pe Silviu (n.r. – soțul Dianei Șoșoacă, acuzat de ultraj și care se află sub control judiciar) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marș, amândoi! Pe românește”, a spus Diana Șoșoacă, într-un material video.

De altfel, aceasta a explicat ce înseamnă în perspectiva sa „Anul Nou”, mai mult, l-a atacat pe Simion de faptul că încearcă să câștige „capital electoral” pe munca ei.

„Anul nou este când i-o tragi în față ăluilalt și-i spui pe față ceea ce gândești și spui în fața poporului român că nu ești un naționalist, că nu faci decât să acumulezi capital electoral, pentru că așa te-au pus Soroș și serviciile străine și române. (…) Pentru mine anul nou e când te duci tu să strângi oamenii în stradă, nu când îi găsești strânși în fața Parlamentului European și te faci că tu conduci masele de oameni. Nimeni nu a scos nicio masă de oameni în stradă (…) Cine-și arogă meritul că a scos poporul român în stradă este un mincinos ordinar!”, este discursul furibund al Dianei Șoșoacă.

30 de zile de tăcere, pe „contul oficial”

În urma numeroaselor postări făcute pe conturile de Facebook, ce vizau măsurile autorităților, implementarea certificatului verde (care atestă nu doar vaccinarea, ci și terecerea prin boală sau testul negativ Covid), vaccinarea anti-Covid sau testarea, platforma de socializare a blocat-o pe Diana Șoșoacă, pentru 30 de zile. Însă aceasta nu pare să se lase intimidată, iar într-o ultimă postare, în care și-a anunțat „absența motivată”, i-a redirecționat pe urmăritorii săi pe Telegram, un serviciu de mesagerie.

„Libertatea de exprimare este un drept fundamental al omului. Astăzi platforme ca FB cenzurează libera exprimare invocând standarde aberante ce ascund în spatele lor interese meschine. Scopul este reducerea la tăcere a vocilor care trezesc conștiința maselor în întreaga lume expunând minciuna, ipocrizia și tradarea politicienilor la adresa popoarelor lumii, susținuți fiind de mass media globalistă, Big Pharma și Social Media. Adevărul nu mai poate fi ascuns oricât ați încerca acest lucru! Pentru libertate de exprimare și aflarea adevărului vă invit pe Telegram”, apare în ultima sa postare de pe Facebook.

Citește și: Diana Șoșoacă, fericită că a refuzat România TV