Șoșoacă, anunțată oficial prea „Târziu”

În paralel, deputatul PAUR Dan Tănasă o acuză pe Șoșoacă că ar încerca să racoleze parlamentari

Senatoarea ex-PAUR Diana Șoșoacă a anunțat că și-ar fi dorit să anunțată în legătură cu excluderea acesteia din grupurile parlamentare, menționând că „nu a fost notificată” până acum, aflând totul din presă.

„Toţi juriştii din această sală şi toţi parlamentarii ştiu că există o procedură. În primul rând, trebuia să fiu notificată cu privire la eventuala excludere a mea, unde ar fi trebuit să mă prezint la Partidul AUR pentru a-mi susţine un punct de vedere. Până la acest moment, nu am fost notificată niciodată cu privire la excluderea mea, drept pentru care solicit AUR să depună la BP actele care demonstrează excluderea mea. Înţeleg că singurul avocat pe care l-au avut am fost eu, de asemenea, înţeleg şi lipsa de pregătire juridică pe care o au. Trebuia să fiu notificată în acest sens”, a susţinut Diana Şoşoacă.

Claudiu Târziu, despre excluderea oficială a Dianei Șoșoacă: „Vă asigur că toate procedurile legale au fost îndeplinite”

Copreședintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu i-a spus, însă Dianei Șoșoacă că toate procedurile legale ar fi fost duse la un bun sfârșit. „Partidul AUR a exclus-o pe doamna Diana Şoşoacă din rândurile sale conform statutului, nu are niciun fel de cale de atac mai departe de atât.”, a spus acesta.

Claudiu Târziu a mai spus, de asemenea, că partidul său va comunica, în cel mai scurt timp, grupului parlamentar PAUR faptul că s-a luat decizia scoaterii Dianei Șoșoacă din rândurile sale şi că, în plus, i-a fost retras orice sprijin politic senatoarei. „Grupul a făcut demersurile necesare către Biroul permanent şi ne aflăm acum în plen cu schimbarea componenţei comisiilor”, a mai spus Târziu, despre cazul Șoșoacă.

În paralel, deputatul PAUR Dan Tănasă o acuză pe Șoșoacă că ar încerca să racoleze parlamentari, lucru confirmat, într-o oarecare măsură, și de aceasta.

Citește și: Șoșoacă face din nou curent (politic)