Șoșoacă face din nou curent (politic)

Senatoarea se visează, de asemenea, în fruntea țării

Proaspăt dată afară din grupul exclusivist al senatorilor PAUR, Diana Șoșoacă anunță că are de gând să se reinventeze și să-și facă propriul curent politic „care militează strict pentru adevărul nealterat, un adevăr care a deranjat toate instituțiile statului, toți corupții din sistem”, spre deosebire de oamenii lui George Simion și ai lui Claudiu Tîrziu, care par s-o fi dezamăgit teribil pe aceasta.

Citește și: George Simion despre derapajele Dianei Șoșoacă: „se simte bine în pielea ei”

Diana Șoșoacă: „Poate mă vedeți în fruntea țării”

„Deja am creat o nouă mișcare, un nou curent politic”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit AlephNews.ro. „E posibil să vină parlamentari și din alte partide alături de mine.”, a adăugat aceasta, convinsă că nu va fi nevoită să ducă lupta împotriva… tuturor de una singură.

De asemenea, spre deosebire de PAUR, partid care i-a ținut acesteia spatele până de curând, în PNR, partidul „mamă” pentru aceasta ar „exista democrație, fiecare acționează după cum consideră.”, a adăugat Șoșoacă, potrivit sursei citate anterior.

Conform declarațiilor acesteia, cea mai mare parte din PAUR ar fi susținătorii ai ei. „Oamenii sunt cu mine. Dacă voiam să iau puterea în AUR, o luam și puneam condiții. Și eu puteam să obțin funcții. Poate mă vedeți în fruntea țării. Eu voi apărea în continuare ca senator Diana Ionavovici Șoșoacă. Eu sunt eu”, este de părere senatoarea lăsată singură de foștii colegi parlamentari.

Reamintim că scandalul care a dus la ruptura dintre aceasta și PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) a avut ca punct de start petrecerea pe care senatoarea a dat-o în urmă cu aproximativ două săptămâni, continuând în plenul camerei, când a intrat în conflict direct cu Sorin Lavric, ulterior cel din urmă primind susținerea colegilor George Simion și Claudiu Tîrziu, care au decis excluderea ei.

Citește și: Diana Șoșoacă, exclusă din PAUR