Mihaela Rădulescu „n-are nicio apăsare”, atunci când vine vorba despre „gura lumii”

„Atunci când mi-am schimbat nasul, a știut toată lumea”, a subliniat Mihaela Rădulescu, într-un acces de sinceritate caracteristic

Mihaela Rădulescu
Foto: Facebook

Într-un interviu publicat de cei de la Click.ro, Mihaela Rădulescu a vorbit despre cele mai mari controverse legate de viața sa. Și, după cum știm, acestea nu sunt puține deloc! De-a lungul timpului, presa a scris vrute și nevrute despre aceasta. Unele adevărate și confirmate de ea, altele inventate, desigur.

Mihaela Rădulescu, „criticată că ar fi prea frumoasă”?

În interviu, Mihaela Rădulescu a explicat că este conștientă de faptul că e criticată, și nu numai dintr-un punct de vedere. Ba chiar, situația nu ar fi una nouă deloc, datând de pe vremea tinereții acesteia. „Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes”, a adăugat vedeta.

Operațiile estetice, motiv de controversă

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice”, a mai spus Mihaela Rădulescu, adăugând că e foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, „iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate”

Ba mai mult, vedeta a menționat că atunci când și-a „schimbat nasul”, ar fi ştiut toată ţara. „Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Brigitte, sub control judiciar pentru 60 de zile