Brigitte, sub control judiciar pentru 60 de zile

Fosta soție a lui Ilie Năstase, acuzată că vindea măști contrafăcute

Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile, în urma acuzațiilor de vânzare de produse contrafăcute. Concret, cei doi au fost percheziționați săptămâna trecută într-un caz ce viza vânzarea de măști de protecție contrafăcute.

Potrivit WOWbiz, bruneta a declarat faptul că afacerea pe care ea și soțul, Fkorin, o aveau cu acele măști era una legală. „Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele”, a spus Brigitte Pastramă, la o emisiune de televiziune, citată de WOWbiz.

Brigitte a învățat pe pielea sa ce înseamnă să vinzi mărci (prea) cunoscute

Vedeta de televiziune s-a declarat uimită de faptul că nu avea voie să vândă astfel de produse. „Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a mai precizat Brigitte.

Pe site-ul www.mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au devenit și ei modele pentru propriile măști. Dar nu orice fel de măști, ci unele de „lux”, inscripționate cu mărcile celebre Gucci sau Louis Vuitton. Și asta în ciuda faptului că legea interzice astfel de vânzări. „Nu am știut că nu se vând cu însemne. Sunt foarte mulți în situatia aceasta. Noi le-am vândut legal, am plătit și TVA-ul. Este o lege care am înteles că nu ne dă voie, o lege pe care lumea nu o știe. Repet, noi nu avem atelier, nu fabricăm acele măști. Pur și simplu le-am cumpărat și revândut”, a declarat Brigitte Pastramă pentru playtech.ro.

Citește și: Brigitte Pastramă, măștile de lux și perchezițiile matinale