Laurette intră în lumea afacerilor

Salonul de masaj va fi sursa de venit pentru ca mulatra să își crească fetița

Laurette își va vedea visul transformat în realitate, un proiect la care a lucrat în ultima jumătate de an, și despre care spune că îi va asigura traiul alături de fiica sa. Concret, este vorba de un salon de masaj și manichiură, semn că de acum a trecut la lucruri serioase și palpabile, asta după ce la începutul anului a fost implicată într-un amplu scandal. Potrivit Click, Laurette își va deschide acest salon abia în septembrie.

„Îmi deschid salon de masaj și manichiură. Prin februarie am început toate demersurile și vom fi gata abia prin septembrie. Este o vilă care are o suprafață de 160 mp și pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj și manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori și de la alte firme specializate”,a declarat starleta pentru Click.

Mai mult, prin intermediu afacerii, aceasta va susține și familiile a șase angajate, atâtea câte a anunțat că va avea. „Vom avea 6 angajate, iar cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea. Încă nu am ajuns să stabilim lista de prețuri, pentru că mai avem multe alte lucruri de pus la punct. Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a mai spus Laurette.

Laurette, imaginea propriului salon

Potrivit propriilor declarații, investiția este una medie, iar cheltuielile au fost suportate în mare parte de asociatul cu care va deschide această afacere. „Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”, a povestit Laurette pentru sursa sus menționată.

Citește și: Laurette dezvăluie relația cu Ion Țiriac