Diana Șoșoacă „mușcă din dușman” și vorbește despre „oamenii morți de la Revoluție” care sunt acum „călcați în picioare”

În timp ce talibanii au invadat Afganistanul, Diana Șoșoacă urlă că la noi în țară e dictatură

Diana Șoșoacă (captură video)

Senatoarea independentă, Diana Șoșoacă, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fie că îi ești fan, fie că o detești, fie că doar te amuză existența ei pe acest pământ, nu are cum să îți fie indiferentă. Orice reclamă, fie bună, fie rea, nu are cum să fie o reclamă negativă în cazul ei, cea pentru care scandalul și țipetele sunt un mod de viață.

Așa cum ne-a obișnuit deja, singura luptă concretă pe care o duce aceasta în Parlament, cu alte cuvinte, singurul motiv pentru care e plătită, e ca să zbiere împotriva restricțiilor, cele impuse, de altfel, în toată lumea, în contextul unui virus extrem de periculos care amenință să decimeze populația globului dacă nu e ținut sub control.

„Nu se pot restrânge drepturi și libertăți și nu pot fi afectate drepturile și libertățile decât prin lege”, a țipat Diana Șoșoacă, de la tribună

Mai mult, Diana Șoșoacă condamnă decizia Guvernului de a impune restricții, prin ordonanță de urgență sau prin hotărâre de Guvern. „Mai mult, avem rezoluția UE care menționează că acest pașaport nu poate limita drepturile celorlalți, nu poate discrimina, ceea ce se întâmplă acum. Am înțeles că azi Bucureștiul e în roșu. Nu mai aveți cum să vă faceți congresul. Slavă Domnului, rămâne Cîțu la guvernare. Altfel, venea Orban”, a mai spus Diana Șoșoacă, în Parlament.

Și pentru ca show-ul să fie dus până la final, Diana Șoșoacă amintește de „morții de la Revoluție” pe care actuala Guvernare i-ar călca acum în picioare. „Toată lupta pentru recuperarea drepturilor! Oamenii morți în Revoluție sunt călcați în picioare. Dumneavoastră instituiți dictatura! E dictatură! E rușinos că vorbim așa ceva”, a mai spus războinica senatoare Șoșoacă, cea care, în mod evident, nu își amintește prea multe despre epoca de dinainte de 1989, adică adevărata definiție a unei dictaturi.

Citește și: Ponta le „râde în nas” celor care l-au votat pe Iohannis și nu pe el: „E problema lor”