Dușmănie: Tonciu și Buruiană încă nu s-au împăcat

O farfurie de mâncare stricată a marcat sfârșitul prieteniei dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Foto: arhivă

Cu toate că nimeni nu știe cu ce se ocupă Andreea Tonciu sau Sânziana Buruiană, toată lumea pare că a auzit, totuși, de ele. Emisiuni peste emisiuni, câteva mici bârfe, prostioare doldora și mult cancan. Autointitulate vedete, cele două femei au făcut, ani de-a rândul, subiectul primelor pagini ale publicațiilor de profil. Situația are să se repete acum, întrucât cele două fost scoase de la naftalină și upgradate cu un nou (dar vechi) scandal.

Citește și: Pepe, suspine și regrete: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Andreea Tonciu și Sânziana buruiană – războiul de 1000 de ani

Vă vine, sau nu, să credeți, însă conflictul dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană a început de la… mâncare. În urmă cu mulți ani, la nunta Andreei Tonciu, Sânziana Buruiana s-a plâns că i s-ar fi servit mâncare stricată, astfel că, din pricina unei farfurii cu mâncare a încheiat prietenia care o unea cu mireasa, totodată prietena ei.

Și atât de supărată e „Sânzi” pe Andreea, încât, de-atunci, nu-i mai trece, fiind, probabil, convinsă că prietena ei i-a vrut răul. Tot de-atunci, cele două „dive” nu și-au mai vorbit, evitând să-și spună inclusiv „la mulți ani” de zilele lor de naștere.

„Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine. Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru “Mămici de pitici cu lipici”, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, a spus Sânziana Buruiană, despre Andreea Tonciu, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Șoșoacă „se gudură” pe lângă Ambasada Rusiei