Șoșoacă „se gudură” pe lângă Ambasada Rusiei

„Mi-am cerut personal în calitate de senator scuze Ambasadei Rusiei pentru jignirile aduse de anumite persoane”, a declarat, sigură pe puterile ei senatoriale, Diana Șoșoacă

Soșoacă si editorialistul Sputnik (Flux24)

Cu toate că, la un moment dat, Senatul i-a interzis Dianei Șoșoacă să mai facă uz de funcția senatorială o perioadă, din pricina multelor scandaluri în care s-a implicat de bunăvoie și nesilită de nimeni, telenovela continuă. Că doar n-avea Vadimul feminim cum să stea pe tușă, cât țărișoara asta se duce de râpă, nu? Așadar, „marea luptătoare” s-a prezentat la Ambasada Rusiei, alături de soțul ei, la o recepție organizată cu ocazia Zilei Naționale a Federației.

Șoșoacă, convinsă că ea e salvarea țării, „atâta timp cât România este stat suveran şi independent, cel puţin în Constituţie, iar ea este senator în Senatul României”

„Pe mine azi m-a intervievat Adriana Bahmuţeanu şi în calitate de senator”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit EpochTimes, adăugând, de asemenea, că și-ar fi cerut personal, în calitate de senator, scuze Ambasadei Rusiei „pentru jignirile aduse de anumite persoane”.

În rest, n-ar interesa-o, susține Șoșoacă: „Dar nu ai dreptul să declanşezi un conflict diplomatic din care noi putem să ieşim terfeliţi într-un hal fără de hal. Nu avem nevoie de aşa ceva”.

Susținătoarea protestelor anti mască și anti pandemie, se revoltă, în stilul caracteristic: „Acele imagini în care înjurau inacceptabil oficiali… Băi, nu se face aşa ceva. Înseamnă că suntem inculţi din punct de vedere juridic şi diplomatic. Îţi dai seama câţi oameni fără cultură juridică, politică sau diplomatică se află la conducerea statului român, de ce nu ia nimeni atitudine? Unde ne sunt diplomaţii de excepţie pe care îi aveam? Să fiu singurul senator care să-şi ceară iertare, scuze pentru un anumit comportament injurios?”, s-a întrebat Șoșoacă, fără să primească vreun răspuns de la auditoriu.

La Ambasada Rusă, Șoșoacă s-a întâlnit, ca mai apoi să se fotografieze, cu unul dintre redactorii publicației rusofile, Sputnik – foto în antet.

Citește și: Orban, sigur pe el: „luăm deciziile împreună”