Pepe, suspine și regrete: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Artistul a recunoscut că decizia divorțului nu a fost a lui, ci a fostei sale soții, Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă / Foto: Facebook

Pepe nu și-a dorit să divorțeze – cel puțin asta susține artistul, la mai bine de patru luni de la încheierea mariajului său cu Raluca Pastramă. Mai mult, decizia ar fi fost luat strict de fosta lui soție, cu toate că nu se menționează și motivele care au împins-o pe Raluca să se despartă de Pepe.

Pepe și Raluca, divorț după nouă ani de căsnicie

În momentul de față, potrivit Cancan.ro, Pepe locuiește singur, în timp ce copiii pe care acesta îi are cu Raluca au rămas cu ea. Astăzi aflăm că artistul și-ar fi dorit să rămână alături de familia sa. „Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Cu toate că cele două fetițe ale cuplului locuiesc, în acest moment, cu mama lor, Pepe a declarat că vor împărți custodia acestora. „E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a mai spus cântărețul.

Divorțul s-a defășurat amiabil, la notar, fără prea mare tamtam, în data de 8 februarie.

Cântărețul a mai fost căsătorit, în trecut, cu Oana Zăvoranu, însă relația celor doi nu s-a terminat la fel de „prietenos”, imediat după despărțire, cei doi „împroșcându-se reciproc cu noroi” în public.

Citește și: Miki de la Kpital s-a căsătorit, după 18 ani de relație