Miki de la Kpital s-a căsătorit, după 18 ani de relație

Întâi biserică, apoi starea civilă. O relație care ține de mai bine de 18 ani

Foto: preluare Click.ro

O mai țineți minte pe Miki de la Kpital? Formația făcea furori la mijlocul anilor ’90 pe posturile locale de muzică, însă și la radio. Însă cum o mai fi viața lui Miki, la mai bine de 20 ani de la succesul de atunci?

Miki se pregătește să se căsătorească cu Răzvan, bărbatul cu care are o relație de 18 ani

„Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click.ro. Înainte o tânără rebelă, acum artista e o femeie matură, „la casa ei”. Ba chiar, aceasta și-a oficializat relația de 18 ani cu Răzvan, bărbatul pe care îl iubește.

Mihaela Marinache, sau așa cum o știu fanii, Miki – 47 ani – s-a căsătorit cu iubitul său, Răzvan Costantinescu. Ba mai mult, potrivit sursei citate anterior, cei doi și-ar fi cumpărat împreună inclusiv o casă în mediul rural, la Crevedia, județul Dâmbovița.

Cununia civilă a avut loc la Crevedia, petrecerea fiind una mică, formată din apropiații celor doi. Mai mult, mirii și-au dorit să țină evenimentul secret, însă cum presa află orice, lucrul acesta a devenit imposibil.

„Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a spus Miki, imediat după cununia civilă cu Răzvan.

Căsătoria la biserică, înaintea celei „legale”

Cu toate că mariajul celor doi a devenit oficial și legal abia acum, aceștia și-au unit destinele la biserică în urmă cu doi. „Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, spunea vedeta, la vrea respectivă.

Citește și: Adina Buzatu, fără haine și fără inhibiții