Adina Buzatu (Agenția de presă mondenă)

Stilista Adina Buzatu a realizat un pictorial fără haine și fără înhibiții, relatează Click. Pictorialul este unul curajos, având în vedere că stilista are 44 de ani, dar inedit, căci cei alături de care s-a pozat sunt îmbrăcați impecabil. Acest pictorial, realizat de Vali Bărbulescu, a fost făcut cu prilejul lansării unui ghid complet de stil masculin, iar prin scoaterea în evidență a ținutelor celor 5 (doi actori și trei modele) s-a remarcat și naturalețea stilistei.

„Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozăm pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin”, a declarat Adina Buzatu, potrivit sursei citate.

Adina Buzatu, printre modele și în fața camerei foto

Stilista a ținut să precizeze că cei care au participat la proiectul menționat sunt foarte obișnuiți cu camera foto, fapt pentru care pictorialul a fost foarte natural, fără emoțiile sau tracul vederii unei femei dezbrăcate.

Pictorialul Adinei Buzatu (Instagram)

„Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de contexte și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat”, a mai spus Adina Buzatu.

„Adina Buzatu Masterclass”, pentru toată lumea

Moda, dar mai ales stilul nu țin cont de vârstă sau gen, motiv pentru care ghidul „Adina Buzatu Masterclass” nu se adresează doar domnilor sau doamnelor, ci și copiilor, desigur prin îndrumarea de către părinți. Că parcă ai vrea ca la „poza de familie” de la un eveniment, fie nuntă sau botez, că tot este sezonul să arătați cu toții ca „scoși din cutie”, dar nu scorțoși.

„În acest Masterclass de stil înveți cum să îți îndrumi copilul către pedanterie și către găsirea propriului stil. În același timp, ghidul se adresează și doamnelor care obișnuiesc să poarte ținute masculine, cât și celor care vor să influențeze pozitiv ținuta și stilul bărbatului din viața lor”, a mai spus stilista Adina Buzatu.

Citește și: Laura Cosoi, certată de internauți