Sică Dumitrescu (foto Europa FM)

Sică Dumitrescu, fiul fotbalistului din „generația de aur” – Ilie Dumitrescu, este exemplul opus al zicalei „așchia nu sare departe de trunchi”, iar celebritatea tatălui său nu îl ajută deloc.

Sică a fost prins, la începutul anului, de o polițistă „sub acoperire” în timp ce vindea stupefiante în apropierea unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, relatează WOWbiz. El a fost trimis în judecată de către DIICOT, iar instanța l-a condamnat la 2 ani și patru luni, cu suspendare, supreavhere pentru o perioadă de 3 ani, timp în care va trebui să frecventeze „un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probațiune București sau organizat în colaborare cu instituții comunitare”, se arată în minuta instanței. Decizia judecătorilor nu este definitivă, aceasta putând fi contestată în zece zile de la comunicare.

Totodată, Sică Dumitrescu are de prestat „muncă în folosul comunității” pe o perioadă de 60 de zile, pe parcursul  termenului de supraveghere, în cadrul Adiministrației Domeniului Public Sector 2 sau a Administrație Domeniului Public Sector 6.  

Copiii celebrităților cad în „păcatul drogurilor”

Nu puține sunt cazurile copiilor de celebrități autohtone care cad în „păcatul drogurilor”, din care unii nici cu reabilitare nu reușesc să se vindece. Unul dintre cele mai recente astfel de cazuri este cel al lui Fulgy, juniorului „Clejanilor”, pentru care s-au cheltuit sume uriașe la o clinică de dezintoxicare, din Spania.  „Nu trebuie să condamnăm un copil care greşeşte. Datoria noastră ca părinţi e să-i fim alături, nu să-i dăm în cap. Când a fost dus la IML eu am fost după el, erau alţi 30 de copii aduşi acolo. Aceşti copii sunt vulnerabili din cauza noastră, că suntem cunoscuţi. Eu i-am ţinut in restricţii. Fulgy studia patru ore pe zi după şcoală. Sunt copii buni şi nu sunt pregătiţi pentru anturajul care există în Bucureşti. Democraţia a fost înţeleasă greşit la noi. Eu, ca părinte, i-am dat la şcoli, dar ei sunt nepregătiţi, nu au şcoala vieţii. Sunt victime! E uşor să devină victima unor nenorociţi! Copilul l-am putut controla până la 18 ani. Trebuie să se implice statul! Ori, n-au decât să lase dogurile la liber ca în America!”, a declarat, nervos, Ioniţă de la Clejani, la Antena Stars, citat de Adevărul.

Citește și: „Șmecherul” Fulgy, prins drogat la volan