Cunoscutul actor, Kirk Douglas a murit în noaptea dintre miercuri și joi, așa cum se arată într-un comunicat venit din partea familiei. Acesta urma să împlinească în curând vârsta de 104 ani, ceea ce îl face cel mai longeviv actor de la Hollywood al tuturor timpurilor.

Cu toate că fiul acestuia, nu mai puțin cunoscutul actor, Michael Douglas, a făcut tot posibilul pentru a-i oferi tatălui său cea mai bună viață pe care o putea avea, iată că atunci când îți vine vremea, nu te întreabă nimeni de tratamentele pe care le-ai primit atât timp cât ai trăit.

Citește și: Filmul „colectiv” va rula în februarie în cinematografe

„Cu multă durere în suflet, vă anunțăm că Kirk Douglas a murit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a cinematografiei, care a trăit frumos în anii de glorie. A fost un om devotat oamenilor, devotat justiției și cauzelor în care credea, iar asta stabilește un standard la care să aspirăm noi toți. Dar pentru mine și frații mei, Joel și Peter, el a fost pur și simplu Tata. Pentru Catherine a fost un minunat socru li pentru nepoții lui și strănepoții lui a fost bunicul lor iubitor. Iar pentru soția lui, Anna, a fost un soț minunat.

Kirk și-a trăit viața bine și a lăsat o moștenire importantă în film care va dăinui peste multe generații de acum încolo. Cât și istoria acțiunilor sale filantropice, prin care a ajutat publicul și a adus pace pe Pământ.

Lăsați-mă să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima lui zi de naștere: Tata, te iubesc foarte mult și sunt foarte mândru că sunt fiul tău.”, a transmis Michael Douglas, fiul regretatului actor.

Kirk Douclas și Michael Douglas

Gladiatorul a murit

Kirk Douglas va fi mereu ținut minte pentru rolul principal pe care l-a jucat în pelicula „Spartacus” (1960), în regia la fel de cunoscutului regizor, Stanley Kubrick, ecranizare după romanul scris de Howard Fast.

#News

Foto