Lansat la sfârșitul lunii octombrie, 2019, la comemorarea a 4 ani de la complita tragedie de la clubul Colectiv, documentarul cu același nume, „colectiv”, a reprezentat încă de la început un succes, fiind prezentat și la Veneția, unde publicul s-a declarat încântat de calitatea și acuratețea acestuia.

Documentarul va rula în luna februarie în majoritatea cinematografelor din țară, inclusiv în Galați la Cinematograful „Ioan Manole”(cu prezența echipei în data de 28 februarie) , la multe dintre acestea fiind deja SOLD OUT. Pentru a verifica disponibilitatea biletelor în cinematografele din orașele voastre, însă și pentru a fi la curent cu ultimele știri despre acest documentar, puteți urmări pagina de Facebook „colectiv” film.

Documentarul „colectiv” este regizat de Alexander Nanau și scris în colaborare cu Antoaneta Opriș, producători fiind Alexander Nanau, Bianca Oana, Bernard Michaux și Hanka Kastelicova.

Printre cei ce vor apărea în acesta îi putem menționa pe Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luțac, Camelia Roiu, Vlad Voiculescu, Narcis Hogea sau Nicoleta Ciobanu.

Așadar, haideți la cinema pentru a vedea împreună documentarul despre una dintre cele mai triste seri ale României, seara în care zeci de tineri au pierit în focul ce a mistuit clubul Colectiv.

Odihniți-vă în pace, frați și surori rockeri! Nu vă vom uita niciodată!

#News #Colectiv