Incendiu provocat de la lumânările aprinse în memoria unei persoane decedate

Câteva zeci de persoane s-au autoevacuat în urma unui incendiu produs pe casa scării unui bloc cu opt etaje din municipiul Giurgiu.

Un număr de 23 de adulţi şi trei copii, dar şi patru animale de companie, au fost evacuaţi de pompieri duminică noaptea din apartamentele în care locuiau din Giurgiu, potrivit ziare.com.

De asemenea, alte câteva zeci de persoane s-au autoevacuat în urma unui incendiu produs pe casa scării într-un bloc cu opt etaje din municipiul Giurgiu din cauza unor lumânări aprinse în faţa unei uşi în memoria unei persoane decedate.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc cu zece etaje situat pe şoseaua Bucureşti din municipiul Giurgiu după ce locatarii au simţit un miros puternic de fum pe scară şi au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ, echipaje de poliţie, jandarmi dar şi reprezentanţi ai societăţii de alimentare cu gaze naturale, şi electricitate’, a comunicat  luni, ISU Giurgiu. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta la etajul al cincilea, pe casa scării, şi din cauza fumului dens şi pentru că apartamentele sunt racordate la reţeaua de gaze au început evacuarea locatarilor, un număr de 23 de adulţi şi trei copii, dar şi patru animale de companie, câini şi pisici, au fost evacuaţi din apartamente de către pompieri. Alte câteva zeci de persoane se autoevacuaseră.

Cinci seisme produse într-o singură noapte în zona seismică Vrancea