Politist
Politist.sursa foto: stirileprotv.ro

Luni dimineață polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unui conflict cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută, potrivit digi24.ro.

Femeia a sunat la 112 și a relatat că, după o ceartă cu iubitul ei, acesta a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, dupa care s-a urcat la volan și a pornit într-o direcție necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu, potrivit gandul.ro.

Un echipaj al Brigăzii Rutiere a identificat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare. În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substante interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Incendiu provocat de la lumânările aprinse în memoria unei persoane decedate