Horoscop azi, marți 7 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic principal al zilei este oferit de sextilul lui Mercur de pe Capricorn cu Neptun de pe Pești. Acest unghi celest ne vorbește de: profunzime, intuitivitate, receptivitate, viziune și idealism.

BERBEC

Este o zi cu noroc pentru discuții și negocieri legate de carieră! Vi se mai preconizează și o doză mai înaltă de notorietate! Veți reliefa și o intuiție grozavă, uneori chiar profetică!

TAUR

Aveți o zi prielnică pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai interesantă de la mare depărtare! Mai puteți obține și prietenia sau protecția unei persoane mai enigmatice!

GEMENI

Veți obține o izbândă într-o chestiune ce ține de un împrumut, de un ajutor financiar, de o restituire ori chiar de o moștenire! Este o zi destul de bună și în plan profesional!

RAC

Vi se arată o zi foarte prielnică pentru afaceri, negocieri și contracte! Și comunicarea cu persoana iubită va fi extrem de bună! Vi se relevă și o doză mai înaltă de credință și de spiritualitate!

LEU

La job veți munci într-un mod mai rapid, eficient și inteligent! Puteți primi și unele vești destul de pozitive legate de starea dumneavoastră de sănătate. Vi se mai relevă și o protecție împotriva marilor incidente ori accidente!

FECIOARĂ

Veți comunica mult mai bine cu persoana iubită, putând soluționa cu claritate unele probleme importante din viața de cuplu! Raporturile cu cei din jur vor fi, per total, unele gentile.

BALANȚĂ

Vi se preconizează discuții de bun augur cu familia! Totodată, este o zi potrivită și pentru a gândi ori a plănui schimbări importante legate de mediul fizic al casei. Aveți parte de indicii mai optimiste și în planul sănătății!

SCORPION

Vă veți arăta foarte sociabili, comunicativi și isteți! Este o zi extraordinar de fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte! Este o perioadă interesantă și pentru speculații financiare!

SĂGETĂTOR

Aveți o zi bună pentru discuții legate de bani! Vă mai puteți descoperi și potența și unele talente de ordin comunicațional, literar sau comercial. Vi se mai relevă și unele evenimente împlinitoare în viața familială.

CAPRICORN

Aștrii zilei vă arată cumva mai isteți, adaptabili și elocvenți! Veți avea o zi cumva mai dinamică, una cu mai multe discuții și călătorii. Puteți primi și o veste foarte interesantă!

VĂRSĂTOR

Veți reliefa o intuiție extraordinar de bună! Se poate să aflați și un secret chiar valoros! Puteți avea parte și de șansa unui câștig material nesperat! Vă mai puteți descoperi și unele talente cumva mai sensibile, delicate.

PEȘTI

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere foarte comunicative și inteligente! Vă puteți realiza și unele planuri de viitor mai speciale! Astrele vă relevă și cumva mai spirituali, caritabili și misterioși!

Horoscop HashtagNews