Vlad Voiculescu și Gabriela Firea

Într-un haos al candidaturilor, iată că astăzi, Vlad Voiculescu (Plus) anunță oficial că și-a lansat candidatura la Primăria Municipiului București. De altfel, existau de dinainte zvonuri și declarații mai mult sau mai puțin oficiale, potrivit cărora Voiculescu ar fi fost pe lista de favoriți pentru această funcție, însă ce facem cu Nicușor Dan? În condițiile în care alianța declarase că va merge cu un singur candidat pentru București, iar USR și-a arătat deja sprijinul pentru independentul Nicușor Dan, hop îl avem pe Vlad Voiculescu care tocmai a anunțat că va candida pentru Plus.

Undeva, lucrurile ne dau cu minus în această ecuație. Până la urmă, va merge alianța pe un singur candidat? Iar dacă da, cu cine va alege să defileze, cu Vlad Voiculescu sau cu Nicușor Dan?

În altă ordine de idei, proaspătul anunțat candidat a ținut să facă câteva precizări privind actuala administrație a Bucureștiului, condusă de celebra Gabi Firea.

”Această administrație conduce orașul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiții serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminițe sau târguri. Lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esențiale. Niciodată lucrurile esențiale nu au fost mai departe de administrația Bucureștiului decât sunt acum”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit Mediafax.

Astfel, Voiculescu scoate în evidență neperfomanța administrației Firea din ultimii ani, condamnând, de asemenea, și birocrația traficului rutier.

”Dacă ești investitor în București și vrei să faci o afacere, niciodată nu au fost atât de multe bariere. Dacă ești un om vulnerabil, parcă niciodată administrației nu i-a păsat mai puțin de tine. Dacă ești un om care vrea să își facă treaba trebuie să faci calculul, pentru că petreci în fiecare zi o oră în trafic, în medie, 9 zile în fiecare an, ne spunea o statistică recentă”, a adăugat Voiculescu.

Așadar, Vlad Voiculescu menționează că modul în care gestionează Firea bunul mers al lucrurilor din București ar fi greoi, cumva în contrasens, așa cum chiar acesta s-a exprimat.

Așteptăm cu interes dreptul al replică al actualului edil al Municipiului București!

#News