primar Bucuresti
Vlad Voiculescu

Dacă ieri Nicușor Dan declara pentru o televiziune cum că Gabriela Firea are cele mai multe șanse să fie aleasă Primar, într-un al doilea mandat în cazul acesteia, iată că sondajele nu arată foarte bine pentru acesta nici atunci când discutăm despre un alt contracandidat, și anume Vlad Voiculescu, susținut de partidul lui Dacian Cioloș. Astfel, într-o transmisiune live, Vlad Voiculescu a declarat de curând:

”Sondajul ne arată că avem mai mulți lideri cu notorietate ridicată, bineînțeles, top – Gabriela Firea, nu e nimeni care să n-o cunoască. Ce ne arată, de asemenea, sondajul este că în continuare USR-PLUS este pe primul loc în alegerile bucureștenilor.” Judecând separat alianța USR+, procentele estimate pentru fiecare în parte s-ar împărți în felul următor: ”PLUS cu 39%, iar lista USR cu 47%”. 

”Ce ne mai spune sondajul este că dacă USR-PLUS ar avea un candidat în persoana lui Vlad Voiculescu, ar câștiga la o distanță semnificativă alegerile în București, dacă ar fi într-un singur tur” a adăugat Vlad Voiculescu. De asemenea, acesta a mai menționat faptul că ar depăși-o pe Gabriela Firea cu 7%, conform aceluiași sondaj, situația aplicându-se și în cazul lui Nicușor Dan, astfel: 36% USR-PLUS – 28% Firea. 

În cadrul aceleiași transmisiuni, Vlad Voiculescu și-a exprimat părerea și despre ipoteza candidaturii lui Rareș Bogdan, susținut de partidul din care acesta face parte, PNL:

”Pe mine mă exasperează că se discută doar despre competiția politică mai ales de când a început campania pentru prezidențiale, nu se mai discută despre problemele lor reale. Ce vedem este o mâncătorie între anumiți oameni politici, vedem atacuri în fiecare zi, e ca un show permanent în care oamenii sunt complet pierduți, nevoile oamenilor, realitățile cu care se confruntă bucureștenii sunt undeva departe”. 

#News