„Ne-am trezit” și ne-am culcat la loc! Oana Lovin a rămas fără emisiune

Oana Lovin, mutată de colo-colo prin redacție

Foto: preluare Pagina de Media

Minunea de la Metropola TV n-a durat foarte mult, se pare. Oana Lovin tocmai a rămas fără emisiunea „Neam Trezit” sau „Ne-am trezit”? Cu toate că nimeni nu dădea șanse de viață lungă acestui proiect, dată fiind natura controversată a protestatarei-videochatiste, parcă nu ne-am fi așteptat ca totul să se termine brusc, sec și „fără finalizare”.

Însă uite că minunea s-a întâmplat! Nu știm sigur, însă care sunt adevăratele motive pentru care Oana Lovin a rămas fără emisiune, dar se pot bănui două variante. Fie Metropola TV a observat audiențe minime, neconforme, fie conducerea s-a simțit deranjată de multele derapaje lingvistice și nu numai ale femeii, atât în cadrul emisiunii, cât și în afara ei.

Reamintim că Oana Lovin s-a implicat voluntar inclusiv în scandalul gunoaielor din Sectorul 1, participând la acțiunea de intimidare a primarului Clotilde Armand și plasându-i acesteia saci de gunoaie în ușa primăriei. Desigur, acesta pare un motiv destul de bun pentru ca un prezentator să fie scos din grila de salariu. Dar cum, în momentul de față, nu avem o informație clară și bătută în cuie, lăsăm loc interpretărilor.

Oana Lovin, în pauză sau pe tușă?

Contactată de redacția publicației Paginademedia.ro, Oana Lovin ar fi declarat: „A venit un nou director de ştiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări.”

Mai mult, femeia declară, potrivit aceleiași surse, că nu știe care este motivul adevărat pentru care a fost plasată pe banca de rezerve, însă ceea ce se știe sigur este că aceasta a beneficiat, încă de la început, de un contract pe o perioada delimitată (și extrem de scurtă – probabil pentru a fi testată dacă face sau nu audiență) – 10 mai-14 iunie 2021.

Ajută „la știri”

Însă nu vă speriați, jurnalismul românesc nu a scăpat de tot de Oana! Potrivit propriior declarații, acum „ar ajuta la știri”. „Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri”, a mai spus aceasta, conform sursei citate anterior.

Citește și: Oana Lovin, de la videochatistă, protestatară anti-mască și deținătoare de sparanghel, la prezentatoare TV