Oana Lovin, de la videochatistă, protestatară anti-mască și deținătoare de sparanghel, la prezentatoare TV

Videochatul, cea mai bună școală de televiziune și, poate, singura metodă prin care viitorii prezentatori învață cu adevărat să scape de inhibiții și de „frica de cameră”

Oana Lovin s-a făcut remarcată pentru prima oară în viața ei când, în cursul primăverii lui 2020, se prezenta la un protest împotriva autorităților, ținând strâns în mână o legătură de sparanghel și executând poziția „statuii libertății” de România. De-atunci, publicațiile mai mici sau mai mari au transformat-o pe aceasta într-un simbol al protestelor anti-orice.

Mai mult decât atât, televiziuni ca Antena 3 ori România TV au început să o invite în platouri pe Lovin de fiecare dată când se cerea scandal pe tema restricțiilor impuse în contextul pandemiei. Și iată că acum videochatista demostrată mai urcă o treaptă „pe scara socială”, dând scaunul de invitat pe cel de prezentator.

Metropola TV, televiziune deținută de primăria din Voluntari, cea condusă de Florentin Pandele, o vrea pe Oana Lovin prezentator

Potrivit televiziunii Metropola TV, Oana Lovin ar urma să prezinte o emisiune care se vrea nișată pe situația omului de rând, cel „nebăgat în seamă” de celelalte televiziuni. Emisiunea prezentată de aceasta se va numi „Ne-am/Neam trezit!” şi este descrisă că fii un „proiect tv care va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, se declară într-un comunicat Metropola TV, citat de Paginademedia.ro.

„Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri. Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, a declarat, la rândul ei, Oana Lovin, citată de sursa menționată anterior.

Iată că videochatul are și el beneficiile lui, până la urmă. Cu siguranță, fără un astfel de antrenament, Oana Lovin nu ar fi reușit atât de ușor să scape de „tracul de cameră” și nici să fie remarcată atât de ușor de televiziunea în cauză.

Citește și: Leornard Miron, în slujba Reginei Elisabeta