Leornard Miron, în slujba Reginei Elisabeta

Fostul prezentator TV a renunțat la croaziere din cauza pandemiei

Leonard Miron, cunoscutul prezentator TV, s-a reprofilat pe perioada pandemiei, potrivit Viva. După ce a fost nevoit să renunțe la jobul său pe vase de croazieră, ca urmare a restricțiilor de călătorie ce au afectat industria turismuli, iar acum lucrează pentru Regina Marii Britanii.

Fostul prezentator TV și-a anunțat fanii de pe conturile de socializare că, în acest moment, activează la o organizație înființată în numele Reginei Elisabeta a II-a, unde este ofițer de management al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), un departament non-ministerial din cadrul Guvernului Marii Britanii. Departamentul, asemănător cu Fiscul, supraveghează activitatea de import-export, cu precădere pe cale maritimă.

Cancer, depresie și coronavirus

După doi ani în care a trecut prin diferite provocări ale vieții, pentru Leonard Miron o asemenea schimbare este mai mult decât binevenită.

În urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar tratamentul l-a urmat la Londra și din fericire a reușit să treacă, cu bine de acele momente. Cu bine și cu sprijinul iubitului său, Miguel.

„Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, spunea în 2019, potrivit RomâniaTV.

Deși a scăpat de cancer, viața s-a încă nu se luminase pe deplin, căci a venit o nouă provocare – depresia. Din fericire, a reușit să identifice la timp simptomele, să accepte că are o problemă și să ceară ajutor. Cu aceeași situație s-a confruntat și după ce și-a recunoscut orientarea sexuală, iar toți oamenii la care ținea, inclusiv familia, s-au îndepărtat de el. De altfel, Leonard Miron a fost prima vedetă din showbiz-ul românesc care și-a făcut cunoscută orientarea sexuală. „Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat”, a mai spus Miron, potrivit sursei menționate.

Anul trecut, atât Leonard Miron, cât și Miguel au fost infectați cu noul coronavirus, chiar în timpul unei croaziere.

Citește și: Dan Bittman s-a hotărât. Se vaccinează împotriva Covid