Antena 1 reactivează „Splash! Vedete la apă”. Din juriu vor face parte Nea Marin, Iulia Albu și Jean de la Craiova

Emisiunea a avut parte de o pauză de 6 ani

Foto: preluare Pagina de Media

Antena 1 a anunțat noii jurați al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Așadar, în noul sezon al emisiunii estivale îi vom putea vedea pe Nea Marin, pe Iulia Albu, însă și pe interpretul de manele, Jean de la Craiova. Cu toate astea, se preconizează că vor mai exista jurați care urmează să fie anunțați în perioada următoare.

Declarațiile celor trei jurați ai emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Nea Marin: „Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie!”, a declarat acesta. „Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”,

Jean de la Craiova: „Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă! Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 m se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean!”.

Iulia Albu: „Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu Splash! Vedete la apă.  Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”, potrivit Pagina de Media.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” a fost lansată de Antena 1 pentru prima dată în anul 2013. De-a lungul timpului, din juriu au făcut parte Ozana Barabancea, Pepe, Anda Adam, Daniez Buzdugan, Cătălin Preda, Cosmin Seleși, Roxana Vancea, Roxana Ionescu, Bianca Drăgușanu, Alina Pușcaș sau Diana Munteanu.

În 2015 a fost ultimul sezon al acestei producții, franciza americană fiind reactivată acum, în 2021.

Citește și: Dani Mocanu, cu „Jesus” la tâmplă