Șofer pe un buldoexcavator, urmărit cu focuri de armă în Teleorman

El a încercat să lovească mașina de poliție

Pistol
Pistol sursa foto pixabay

Urmărire cu focuri de armă în Teleorman. Un barbat care conducea un buldoexcavator a încercat să lovească de mai multe ori o autospecială de poliție, potrivit digi24.ro.

Pentru a-l opri, agenții au tras mai multe focuri de avertisment. Șoferul a fugit, fiind căutat acum de polițiști.

După ce a distrus mai multe culturi de mazăre, șoferul a încercat să lovească autospeciale de Poliţie. El nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, informează IPJ Teleorman. Pe un teren accidentat, în afara localităţii, şoferul a a abandonat buldoexcavatorul, fiind căutat de poliţişti.

„În seara de 31 martie a.c., Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană”, precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii au plecat în urmărirea buldoexcavatorului, pentru a-l opri.

Dar şoferul de pe utilaj a încercat să lovească autospecialele şi pe poliţişti. Aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească. „În extravilanul localităţii, terenul accidentat nu a permis urmărirea acestuia, ulterior vehiculul fiind abandonat pe câmp de către conducătorul auto şi găsit de poliţişti. La acest moment, poliţiştii din Alexandria derulează activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia”, mai anunţă IPJ Teleorman.

ANM anunță schimbări semnificative ale vremii