Dani Mocanu, cu „Jesus” la tâmplă

Piesele pe care le are nu îi influențează într-un fel sau altul credința, zice manelistul „legendar”.

Manelistul Dani Mocanu a revenit „pe scena” muzicală cu o nouă melodie, dar și cu o nouă imagine, prin care vrea să dovedească faptul că acum este mai apropiat de Dumnezeu, relatează Spy News.

Concret, manelistul și-a tatuat, la loc foarte vizibil (frunte și tâmplă), cuvântul „Jesus”. Mai mult decât atât, pe contul său de Instagram, în stilui caracteristic de arogant, Dani Mocanu a dorit să pună capăt tuturor zvonurilor și a declarat că singurul motiv pentru care s-a apucat din nou să scoată piese este faptul că nu poate sta departe de muzică, care a devenit asemenea unui drog pentru el. Că numele piesei cu care se laudă că este „în tendințe”, are peste 3,7 milioane de accesări în numai cinci zile, aduce mai mult cu ceva „răcoros” e partea a doua.

Important este că printr-un simplu tatuaj „scrijelit” în frunte, este mai aproape de Dumnezeu. De asemenea, manelistul a ținut să precizeze că dragostea lui pentru Dumnezeu este și rămâne infinită și că piesele pe care le are nu îi influențează într-un fel sau altul credința care predomină în sufletul și mintea lui.

 „Am bani mulți de tot, mai mulți decât visam vreodată, dar nu mă pot arăta la adevărata mea valoare financiară, fiindcă am probleme cu poliția”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Mocanu și fărădelegile

Mocanu a avut de-a lungul vremii numeroase probleme cu legea, ca urmare a declarațiilor făcute de acesta prin versurile mai multor melodii, prin care înjosește femeia, dar și pentru rele tratamente aplicate animalelor. De altfel, s-a ales dosar penal, pentru incitare la ură și discriminare, și o condamnare cu executare. Chiar dacă nu sunt decât șase luni, potrivit portalului justiției, acesta ar trebui să fie un semnal de alarmă că nu pot să te iei de oricine, oricând, oricum, fără să plătești, oricât de cunoscut ești. Mocanu mai are un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.

Citește și: Manelistul Dani Mocanu, condamnare cu executare