Angelus TV face concurență Trinitas. Televiziunea finanțată de Biserica Romano-Catolică din București a primit licența CNA

Angelus TV își propune să difuzeze materiale atât materiale religioase, cât și documentare și emisiuni cu specific cultural, turistic sau istoric. Din grilă nu vor lipsi filmele

Foto: Facebook Francisc Doboș

O nouă televiziune cu specific religios a primit, astăzi, licență din partea CNA. Vorbim despre Angelus TV, o televiziune care a început să difuzeze online, în luna mai a acestuia an, finanțată de Biserica Romano-Catolică din București. Membrii CNA au votat în unanimitate.

Angelus TV, anunțată de preotul catolic, Francisc Doboș

Printre primii care au făcut marele anunț se numără și cunoscutul și iubitul preot catolic, Francisc Doboș. „Angelus Tv Romania a primit azi licență. O nouă televiziune cu sens: cu capul în Cer și cu picioarele pe pământ.Ora Catolică crescută în pandemie a devenit Angelus TV și azi a primit “certificat de naștere” de la CNA. Felicitări echipei!”, a scris Francisc Doboș, pe Facebook.

Potrivit informațiilor CNA, noua televiziune pornește de la o investiție inițială de 60.000 de euro, banii fiind asigurați de Arhiescopia Romano-Catolică din Capitală. Din echipa de producție vor face parte 50 de jurnaliști.

Postul de televiziune va difuza emisiuni și documentare cu tematică religioasă, istorică, culturală sau turistică. Nu vor lipsi programele dedicate lecturii și nici filmele.

Într-o primă instanță, televiziunea va putea fi urmărită de toți clienții RCS&RDS și Ines IP TV. Se preconizează ca pe viitor alți operatori să preia postul.

Citește și: Antena 1 reactivează „Splash! Vedete la apă”. Din juriu vor face parte Nea Marin, Iulia Albu și Jean de la Craiova