Tzancă Uraganu s-a lepădat. Și-a jurat că nu mai pune mâna pe ele

Fost consumator de substanțe interzise, manelistul a rămas cu un singur „viciu”

Tzancă Uraganu, celebrul manelist, a „gustat” din plăcerile vieții, mai mult sau mai puțin legale. Însă a reușit, spune acesta în podcastul lui Damian Drăghici, să renunțe la substanțele interzise, că a jurat în fața lui Dumnezeu că nu va mai face niciodată acest lucru. Iar acum singurul său „viciu” ar fi că mai bea, din când în când.

„De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara. Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat și sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, a mărturisit Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici, citat de SpyNews.

Tzancă, anxietatea și drogurile

De altfel, se pare că drogurile l-au ajutat pentru depășirea, pentru moment, a anxietății, aceasta fiind cea mai urâtă perioadă din viața manelistului.

Tzancă Uraganu a declarat în același podcast că stările de rău pe care le-a avut din cauza anxietății au fost cele mai dificile momente din viața lui. Cu toate că nu avea nicio problemă de sănătate și că atât el, cât și familia lui erau sănătoși din punct de vedere fizic, căderea psihică pe care a avut-o l-a afectat foarte tare. „Îmi făceam fel și fel de analize, nu știam ce să mai fac. Eram perfect din toate punctele de vedere, dar aveam o cădere psihică de la oboseală, de la tot. Nu plângeam, că nu prea plâng de fel, dar eram foarte rău”, a mai spus artistul.

Citește și: Tzancă Uraganu cântă pentru campania de vaccinare