Lucian Heiuș și Rareș Bogdan

Din inconștiența lui Vergil Chițac, se pare că acum pe la PNL se joacă leapșa cu coronavirus. Cum alți câțiva liberali au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19, temerile continuă și printre ceilalți. Astfel, de curând au mai fost diagnosticați cu noul coronavirus Lucian Heiuș, primarul Devei Florin Oancea și Adrian David Nicolae. Toți cei menționați anterior s-au aflat în aceeași incintă în cursul zilei de luni, când au participat la ședința centrală a conducerii PNL în Parlament. De menționat că la acea ședință a participat și liberalul zero, Vergil Chițac.

Cum la momentul respectiv, Lucian Heiuș nu prea ar fi avut de unde să știe că tocmai ce a contactat COVID-19 de la Vergil Chițac, s-a fotografiat cu ceilalți doi confirmați ca fiind infectați, Adrian David Nicolae și Florin Oancea, fotografii care ulterior au fost postate pe pagina sa de Facebook. În același set de fotografii apare și Rareș Bogdan, însă. Ceea ce ridică semne alte întrebări: este Rareș Bogdan în pericol? Probabil că urmează să aflăm.

Nu de alta, dar motivul pentru care noul coronavirus este atât de periculos este cauzat de rapiditatea cu care se poate răspândi, net superioară capacității de răspândire a unei gripe obișnuite. Astfel că, fără să știm, ieșind din casă nu facem decât să jucăm leapșa coronavirusului.

Citește și: Lucian Heiuș le cere bisericilor să cedeze spații pentru carantină

#News