Laurette și-a văzut visul împlinit

Are propria afacere, un salon de masaj

Laurette și-a văzut împlinit visul de a avea propria afacere, un salon de masaj, dar și de manichiură/pedichiură. Ideea i-a venit în urmă cu mai bine de jumătate de an, în plină pandemie, perioadă în care a transformat locația în ceva de vis. „Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putem realiza acest vis”, a declarat Laurette, la Antena Stars, citată de SpyNews.

Aceasta a subliniat că întregul concept al salonului îi aparține, tot ea a fost cea care s-a ocupat de amenjare, dar și de echipa de constructori, bazându-se și pe un designer de interior, care a reușit să îmbine armonios vibe-ul Africii cu relaxarea departe de agitația Capitalei.

„Dacă vedeai cum arăta înainte și cum este acum ai să îmi spui «Vai, dar ce curajoasă ai fost și câtă răbdare ai avut!»”, i-a mărturisit Laurette reporterei de la Antena Stars, completând că atunci „când muncești cu drag și ești ambițios și riști, și vezi că visul tău devine realitate, îți vine să vii cu drag la muncă”.

Laurette vrea să fie lider, nu șef

Mulatra a precizat că vrea să dea un plus valoare afacerii și va contribui la aceasta, căci nu își dorește să fie șefă.

„Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu?! Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a mai spus Laurette.

De altfel, salonul este unul exclusivist, având chiar și o cameră în care se poare face masaj de cuplu, unde se poate veni cu soția, iubita și de ce nu, chiar cu amanta, Laurette dând asigurări că „ce se întâmplă la salon, rămâne la salon”.  

Citește și: Laurette intră în lumea afacerilor