Femei din Bihor accidentate mortal când veneau de la un priveghi

Bătrânele au murit luni seara după ce au fost lovite în plin de o mașină în localitatea Gepiu

Accident
Accident sursa foto pixabay

Două femei, cu vârste de 73, respectiv 77 de ani, au murit luni seara după ce au fost lovite în plin de o mașină în localitatea Gepiu, județul Bihor, potrivit digi24.ro.

„Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18,46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe DN 79, în localitatea Gepiu, judeţul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroşat doi pietoni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Fărcuţa.

În urma accidentului rutier, cele două femei au suferit leziuni. Personalul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare pentru amândouă. „Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 şi 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu judeţul Bihor”, a precizat reprezentantul Poliţiei Bihor.

Cele două femei se întorceau de la un priveghi în momentul în care au fost lovite de mașină.

Traficul rutier a fost blocat în zonă şi deviat pe o rută ocolitoare, Inand – Cefa – Roit – Livada de Bihor – Nojorid, iar din direcţia Oradea – Salonta pe ruta – Leş – Tinca – Tulca – Salonta. Poliţiştii rutieri urmează să efectueze cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. Programul care monitorizează lemnul tăiat din pădurile României, modificat