Cinci adolescenți din Craiova, anchetați pentru spargerea a zeci de mașini

O fată de 14 ani a fost prinsă în timp ce spărgea un taxi.

Cinci adolescenţi din Craiova, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, sunt anchetaţi de către poliţişti, fiind suspectaţi că au spart zeci de autovehicule din care au sustras diverse bunuri. Iniţial, unul dintre cei cinci tineri, o fată de 14 ani, a fost prinsă în timp ce spărgea un taxi. Complicii ei au reuşit să fugă, fiind prinşi ulterior, potrivit g4media.ro.

Ancheta poliţiştilor a început după ce, în noaptea de 14 spre 15 mai, un tânăr a sunat la 112 anunţând că mai multe persoane încearcă să spargă un autoturism folosit în regim taxi şi parcat pe o stradă din Craiova.

Poliţişti au prins imediat la faţa locului o adolescentă de 14 ani, complicii fetei reuşind să fugă. La locul faptei, oamenii legii au mai găsit un sac de rafie cu mai  multe telefoane mobile, tablete şi dispozitive auto. Extinzând cercetările, oamenii legii au constatat că în acea noapte 22 de autoturisme au fost sparte, prin forţarea uşilor sau prin spargerea geamurilor. Patru complici ai fetei au fost prinşi. Unul dintre ei, cu vârsta de 17 ani, a fost reţinut,  sâmbătă pe numele său instanţa de judecată emitand pe numele lui mandat de arestare preventivă.

Nord-estul Italiei, devastat de inundații