Horoscop azi, luni 22 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de sextilul Soarelui de pe Gemeni cu planeta Marte de pe Leu. Acest maiestuos aspect ceresc ne vorbește de: onorabilitate, ambiție, asertivitate, tenacitate, capabilitate, vitalitate, pragmatism, determinare și vitejie.

BERBEC

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai matur. Aveți parte de șanse înalte de reușită când vine vorba de întreceri, competiții și concursuri!

TAUR

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! Se mai prezintă și că veți manifesta o natură cumva autoritară și înflăcărată în raport cu membrii familiei!

GEMENI

Astrele vă relevă cumva mai viguroși, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Totodată, veți comunica și cumva mai direct, tranșant și energic!

RAC

Aștrii vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai curioase! Vă veți reliefa și mult mai ambițioși sub raport financiar.

LEU

Puteți obține prietenia ori protecția unui bărbat mai influent și respectabil. Aveți o zi prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță fizică, dar și tărie mentală!

FECIOARĂ

Vi se preconizează un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul sănătății.

BALANȚĂ

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Vă mai puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase și temerare.

SCORPION

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Se mai relevă și că veți fi percepuți drept oameni de calitate, de ispravă, de către societate.

SĂGETĂTOR

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Puteți primi și o veste fericită despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare.

CAPRICORN

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Astrele vă arată și cumva mai curajoși, dar și mai misterioși.

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Este o zi bună și pentru afaceri și treburi de ordin legal, contractual.

PEȘTI

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat mai influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. La job veți munci cu capabilitate și măiestrie.

Horoscop HashtagNews