Andreea Marin și-ar mări familia, dar nu acum

Zâna de la „Surprize, Surprize” își mai dorește un copil

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, un motiv să își dorească și mărirea familiei. Potrivit propriilor declarații, Zâna este obișnuită cu zvonurile legate de o posibilă sarcină, ce s-au vehiculat de fiecare dată când a fost în vreo relație mai serioasă. De data aceasta, Andreea a precizat că nu se împotrivește voii divinității , dacă îi este dat să devină mamă pentru a doua oară.

„Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a povestit Andreea, pentru Antena Stars, citată de WOWbiz.

Andreea Marin și „copilul de suflet”

Până la acel moment, Andreea se bucură de copilul de suflet pe care îl are acum, „Creativ Hub Voice & Visibility”, locul pe care l-a construit alături de partenerul său și unde își poate aduce la realitate tot ce a visat.

„Va fi un loc cu oameni din diverse meserii, din toate palierele, care au un talent anume şi vor să şi-l pună în valoare. Sau chiar companii mai mici, care au avut idei, dar nu au reuşit să le pună în practică.

Noi asta vom face – îi vom încuraja, îi vom face mai vizibili, îi vom direcţiona, îi vom pune în valoare”, declara în urmă cu ceva vreme pentru Pagina de Media.

Acest hub-ul are inclus chiar și un studio de producție video și pentru că este construit „gard în gard” cu locuința vedetei, aceasta aprecizat că nu își mai dorește să meargă în vacanță, pentru că are locul ideal chiar lângă casă. 

Citește și: Andreea Marin nu are nevoie de certificarea iubirii