Denise Rifai se bagă în „finanțele” Cabinetului Cîțu

E greu să se găsească cineva „de talia actualului premier”

Denise Rifai, prezentatoarea Kanal D îl laudă pe premierul Florin Cîțu, cel care de săptămâna trecută este intermar la Finanțe după demiterea fostului ministru Alexandru Nazare. Mai mult, aceasta este de părere că interimatul ar trebui să fie mai mare de 45 de zile, perioadă pe care Cîțu o va ocupa și după care va fi numit un nou ministru. De altfel, Denise Rifai a scris pe pagina sa de Fecabook că este foarte curioasă care vor fi propunerile pentru portofoliul Finanțelor, mai ales că acesta va fi ocupat de o propunere a liberalilor.

„Despre precedentul am refuzat să mă exprim, din respect pentru premierul în funcție, mai ales că știam clar că premierul va urmari îndeaproape activitatea din cadrul ministerului. Însă chiar și așa, e nevoie ca la Finanțe să meargă un tip competent, care să susțină munca acelor puțini specialiști care încă mai lucrează în minister!”, a scris Denise Rifai, pe Facebook, adăugând că în minister au apărut „tot felul de agitatori, care mai de care mai afectați de propriile persoane”, despre care spune că „probabil confundă pozițiile pe care le ocupă cu demnitatea de ministru”.

PNL, misiune grea în următoarea perioadă

De asemenea, Denise Rifai și-a exprimat opinia cu privire la numirea viitorului ministru de Finanțe, o misiune destul de dificilă pentru PNL, aceea de a găsi pe cineva „de talia actualului premier”. Totodată, jurnalista a mai scris că nu ar fi rău să poată fi modificată perioada de interimat, care acum este de 45 de zile, în contextul în care, prim-ministru este cel care se ocupă acum de portofoliul Finanțelor, poziție pe care a ocupat-o în timpul Guvernului Orban.

Citește și: Ciolacu uită de bunul simț și-l face „prost” pe Cîțu