Gigi Becali vrea să se călugărească!

Fiica și soția lui Gigi merg singure la petreceri. Omul de afaceri a renunțat la orice activitate care presupune distracție, ca prim pas spre viața sfântă pe care și-o dorește

Foto: Facebook

Nu e un secret pentru nimeni faptul că pasiunea numărul unu a lui Gigi Becali este biserica. De altfel, există posibilitatea ca latifundiarul să-l iubească mai mult pe Dumnezeu decât orice. Așadar, acesta pare gata să dea fotbalul, afacerile și averea pe o viață monahală, departe de stresul cotidian, se pare.

Gigi Becali renunță la viața cotidiană pas cu pas, ca să se obișnuiască

Cu toate că nu știm exact când va lua Becali această decizie drastică, ceea ce știm este că omul de afaceri are de gând să o ia încet, ca să se obișnuiască. Așadar, într-o primă instanță, acesta a renunțat la nunți, botezuri și alte petreceri. Ce face Gigi cu timpul liber rămas? Cel mai probabil și-l petrece în biserică, ori în fața icoanelor de acasă, rugându-se. „Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a declarat un apropiat al acestuia, citat de Cancan.ro. Potrivit aceluiași apropiat, Gigi și-ar dori să se retragă la mănăstirea de pe Muntele Athos, din Grecia.

Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”

Afirmația a fost susținută, de asemenea, inclusiv de Gigi Becali, cel care a spus: „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani?”, declara, la un moment dat, Gigi Becali, pentru ProSport.

Și cum primul pas a fost cel de a renunța la nunți și botezuri, atât fiica, cât și soția acestuia sunt nevoite acum să meargă singure la petreceri la care sunt invitate.

Citește și: Denise Rifai se bagă în „finanțele” Cabinetului Cîțu