Dana Rogoz nu simte diferența de vârstă dintre ea și soțul ei: „e doar pe hârtie”

Dana și Radu au doi copii împreună. Vlad s-a născut în 2014, iar Lia în 2020

Foto: preluare PRO TV

Ambramburica (Dana Rogoz) nu mai e mică. Ambramburica a crescut și, mai mult decât atât, e căsătorită și are și doi copii. În paralel, atunci când nu e mamă sau soție, Dana Rogoz e actriță cu zeci de roluri la activ, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din România, din timpurile noastre.

Dana Rogoz are o căsnicie fericită cu regizorul Radu Dragomir

La nouă ani de la căsătoria cu regizorul Radu Dragomir, Dana Rogoz pare mai îndrăgostită ca niciodată. Iată că dragostea nu ține numai trei ani, așa cum se spune. Unde mai pui că între cei doi este o diferență de 19 ani care pare să nu o deranjeze deloc pe actriță. „9 ani de atunci. Azi sărbătorim Nunta de Salcie, sub salcia din curtea viitoarei noastre case de vacanță din Viscri. Pentru că avem nenumărate planuri minunate pentru anii care urmează, tot împreună. Te iubesc, Radu meu bun”, a scris Dana Rogoz, pe Facebook.

Cât despre diferența de vârstă dintre cei doi, actrița a declarat mereu că nu o simte. Ceea ce contează pentru aceasta este bunătatea și dragostea, astfel că, în opinia Ambramburicăi, vârsta e doar un număr scris pe hârtie și cam atât. „Între noi este o diferenţăde 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par, de cele mai multe ori, eliptice şi fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte.Îl iubesc, iar el mă iubeşte”, a mai spus Dana Rogoz, conform Cancan.ro.

Cei doi au împreună doi copii: pe Vlad, de 7 ani și pe Lia, de 1 an.

Citește și: Gigi Becali vrea să se călugărească!