Prima reacție a lui Pepe, după ce Raluca s-a afișat cu noul iubit

Gelos sau resemnat? Oare cum se simte Pepe?

Pepe și Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți 8 ani, timp în care în familie au apărut și copii. Cu toate astea, povestea de dragoste dintre cei doi nu a fost să fie cu final fericit, pentru că în luna februarie a acestuia an, cei doi au divorțat, vâzându-și fiecare de viața lui.

În urmă cu două luni, Pepe apărea pentru prima în public alături de o domnișoară, iar presa de profil specula evenimentul, sugerând că ar fi vorba de noua iubită a artistului. Între timp, zvonurile au fost confirmate, iar Yasmine Ody a devenit, oficial, noua iubită a acestuia, recunoscută de artist.

În paralel, nici Raluca Pastramă nu pare să fi stat degeaba, fosta soție a lui Pepe intrând, la rândul ei, într-o nouă relație. Primele imagini ale proaspătului cuplu au apărut pe rețele de socializare, postate de bărbat. Cu toate astea, fața femeii a fost acoperită, informează Wowbiz.ro, semn că Raluca nu este încă pregătită să recunoască oficial noua relație.

Prima reacție a lui Pepe, după ce Raluca s-a afișat cu noul iubit

Ce părere are Pepe despre noua relație a Ralucăi Pastramă?

Cu toate că nu a spus-o direct, lui Pepe pare să-i mai pese încă de Raluca, vestea noii relații a fostei sale soții picându-i destul de prost. Altfel nu ne putem explica story-urile cu live-urile sale, tăiate pe melodiile cele mai triste ale artistului: „Tu nu ştii că-mi mai pasă/ De tine/ Şi că te mai văd prin casă/ Deşi nu eşti lângă mine… Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai să ajungi/ De câte ori eu te făceam să plângi/ Ai dat de unu care nu-i aşa de ocupat/ Ai dat de cel cu care-ţi iei micul dejun în pat/ De cel ce îţi va da tot ce eu nu am putut…”, sunt câteva dintre versurile cântate de Pepe, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: „Comedie amăruie”, concert acustic Fără Zahăr, în Galați