„Comedie amăruie”, concert acustic Fără Zahăr, în Galați

Pe 12 septembrie, gălățenii află cine a împușcat maimuța

În data de 12 septembrie, gălățenii au ocazia unica de a râde în timp ce fredonează, întrucât băieții de la Fără Zahăr tocmai ce au anunțat, ieri, că vor susține un concert într-unul dintre cele mai cunoscute pub-uri din Galați, Versus Pub.

Concertul celor de la Fără Zahăr este unul acustic. Cu alte cuvinte, doi băieți, două chitare și mult umor neaoș moldovenesc.

Biletele costă 40 lei și se pot achiziționa în format fizic de la Versus Pub, însă și de pe iabilet.ro.

Citește și: Tarja Turunen va susține două concerte în România, în 2022

Fără Zahăr, de la începuturi

Prin 1995, Bobi Dumitraș îi propunea lui Bobo Burlăcianu să se alăture trupei de satiră a liceului. Ulterior, în 2001, cei doi își uneau forțele și puneau bazele „Fără Zahăr”, la inițiativa lui Bobo de data aceasta, Bobi fiind „responsabil” de numele trupei, însă.

În 2002, băieții își fac curaj și trimit câteva demo-uri cu piesele Stella, Sandu și Hip-hop s-așa, pe la casele de producție din București. În 2003, Zone Records acceptă colaborarea cu Fără Zahăr, ceea ce avea să marcheze debutul băieților haioși, pe scena muzicală din România.

Bobi Dumitraș, de la satiră pe melodie, la comedie în picioare

În paralel, Bobi Dumitraș își lua umorul la subraț și încerca un alt domeniu, înrudit cu ce dintâi, cel al stand-up-ului, participând inclusiv la iUmor:

Citește și: Concert IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro, în octombrie, la Galați – Acoustic Tour „Eu și cu tine”