Clotilde Armand, candidat primăria Sectorul 1 (facebook Clotilde Armand)

Conferința de presă a candidatului susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand a avut parte de întreruperi și huiduieli venite din partea mai multor persoane, printre acestea fiind inclusiv o contracandidată, Adriana Bahmuțeanu (Partidul Ecologist Român). Aceasta din urmă a provocat-o pe franțuzoaica stabilită în București la o dezbatere, însă a fost refuzată.

„Am venit să o întreb dacă ştie limba română, pentru că am văzut că s-a îmbrăcat în ie. Mi s-ar părea normal să ştie limba română, ca să dialogheze cu alegătorii”, a spus Adriana Bahmuţeanu, care a încercat de mai multe ori să scoată un răspuns de la Clotilde Armand cu privire la o dezbatere electorală. „Sunteţi de acord să avem o dezbatere? Doamna Armand, mă auziţi? Doamna Clotilde, imnul naţional îl ştiţi? Doamnă, vă întreb ceva, mă auziţi?”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Marţi, 8 septembrie 2020

Orban, huiduielile și „plăcuța suedeză”

Nici măcar prezența premierului Orban nu a liniștit spiritele, ci din contră, le-a agitat și mai mult.

„Dragi colegi din PNL și USR-PLUS, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura lui Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Clotilde Armand, între afacerile pe bani publici și politică

#News