Oana Lis, fericită că Viorel s-a vaccinat cu Pfizer

Sunt împreună de mai bine de 20 de ani, la fel de fericiți

Unul dintre cele mai longevive cupluri mondene din Capitală, în ciuda diferenței de 35 de ani,  Oana și Viorel Lis au trecut testul timpului, de cele mai multe ori umorul fiind cel care i-a ajutat.

Iar acest lucru sa văzut și după ce fostul edil al Bucureștiului s-a vaccinat împotriva Covid. Iar serul cu care a fost imunizat e cel al cunoscutului producător de „pilule albastre”, motiv în plus de amuzament pentru cei doi.

„Pentru ca m-ati intrebat, Da, Viorel s-a vaccinat. Postez si dovada. E o decizie personală, cum și  boala e personală. Dar pentru cei cu comorbiditati acest vaccin e ca o bijuterie , e o speranță, un colac de salvare din tot haosul ăsta .  Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toata lumea sa fim bine!!! 🤗🤗Vio’ i-a rugat sa-i pună si niste viagra, preventiv!!!😉😊☺”, a scris Oana, pe o rețea de socializare.

Nu banii sunt cei care îi țin împreună

„Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris Oana, în urmă cu doi ani, potrivit Wowbiz.ro.

Da, înainte de pandemie, care a lăsat urme asupra multor relații. Pe unii i-a unit, pe alții i-a separat. Pe Oana și Viorel Lis pare că i-a „lipit” și mai tare.

Citește și: Măruță, nemulțumit de kilogramele în plus ale Andrei