Măruță, nemulțumit de kilogramele în plus ale Andrei

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă”, a spus Andra

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță pare că ar fi devenit nemulțumit de kilogramele în plus ale soției sale, cântăreața Andra, așadar i-ar fi cerut acesteia să mai dea jos din ele, relatează CanCan.ro.

Cu toate că a încercat să relateze situația în spirit de glumă, Andra a povestit, conform sursei citate anterior, următoarele: „El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a spus Andra, cu privire la „cerința” lui Măruță, la Morning ZU.

Însă Andra nu se arată la fel de relaxată mereu. De curând, cântăreața a dat dovadă de iritare, în momentul în care fanii au „dedus” că ar fi însărcinată din nou, de vreme ce, cel puțin de data aceasta, nu se pune problema unei noi sarcini, potrivit spuselor artistei.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra.

La fel ca majoritatea populației în pandemie, Andra și-a petrecut mult timp în casă, relaxându-se cu dulciuri, dușmanul absolut al unei siluete de invidiat. De unde și nemulțumirea soțului său, Cătălin Măruță.

Citește și: Laurette, bătută crunt într-o cameră de hotel din Capitală