Mihaela și Felix împart fericirea, spre ciuda răutăcioșilor

Vârsta nu se „vede” pe chipul fostei prezentatoare ajunsă la 52 de ani

Mihaela Rădulescu le răspunde răutăcioșilor care o tot văd separată de Felix Baumgartner, bărbatul cu care împarte cele bune sau mai puțin bune de peste șase ani. Și o face în stilul ei, „cu o mână îmbrăcată într-o mănușă de catifea”.

Cum în familie a fost mare motiv de bucurie, fiind ziua în care fosta prezentatoare a împlinit 52 de ani, unii ar spune că nu-i arată, alții că a fost ajutată de esteticieni să nu îi arate, Mihaela a lăsat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.  A ținut să le mulțumească celor care i-au transmis prin diferite canale „toate cele bune”, iar celor care sunt împotriva ei, deși o tot urmăresc pe social media, doar le-a zâmbit, cu subînțeles.

„Mulțumesc din toată inima pentru party-ul pe Story, n-am apucat să văd și să repostez chiar tot, mă uit mâine la restul de mesaje. Azi am vrut să …SIMT. Să mă bucur de copil, de bărbat și… de prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe…, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări…, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță. M-au bucurat mult toate semnele de drag de la colegii mei de la Pro, de la @maskedsingerromania, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni… Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mult mai mult la… zâmbetele de la @officialayans și @therealfelixbaumgartner . Am TRĂIT o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi… și de fiecare zi, când se întâmplă să fiu fericită, sănătoasă și iubită. Ca-n urările voastre.”, este mesajul scris de Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu, sigură pe relația cu Felix

Românca este foarte sigură pe stabilitatea relației pe care o are cu cascadorul austriac, motiv pentru care nu prea bagă în seamă zvonurile legate de ea și Felix.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.  Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus acum ceva vreme vedeta pentru viva.ro.

Citește și: Mihaela Rădulescu „n-are nicio apăsare”, atunci când vine vorba despre „gura lumii”