Jada Pinkett Smith, primul mesaj după ce soţul ei l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock

Ea nu a menționat nimic despre reacția violentă a lui Will Smith.

Jada Pinkett Smith a postat un mesaj, pe Instagram, pentru prima dată de când soţul ei, Will Smith, l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scena galei Oscar. Mesajul ei este unul enigmatic pentru fanii ei. Postarea vine după ce soțul ei, actorul Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock şi publicului pentru ieşirea sa violentă de la gala premiilor Oscar.
„Este o perioadă a vindecării, iar eu sunt pregătită pentru asta”, a scris ea pe Instagram. 

În mesajul său, actrița nu a menționat nimic despre gluma făcută de Chris Rock la adresa sa și nici despre reacția violentă a soțului ei, comentariile la mesaj fiind dezactivate.

O glumă a lui Chris Rock despre capul ras al Jadei Pinkett Smith şi despre alopecia acesteia, o afecţiune care provoacă o cădere severă a părului şi de care Jada a mărturisit că suferă în urmă cu câţiva ani , a fost cauza incidentului. Actorul Will Smith a urcat brusc pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock în faţa celebrităţilor şi a telespectatorilor.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, i-a strigat lui Rock actorul în vârstă de 53 de ani, când s-a întors la locul său. Academia Americană de Film a a anunţat anterior deschiderea unei anchete interne asupra celor petrecute. Chris Rock nu a comentat incidentul.

„Aş dori să-mi cer scuze în mod public faţă de tine, Chris. Am întrecut măsura şi am greşit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu sunt un etalon al bărbatului care doresc să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”, a scris luni Will Smith pe contul său de Instagram.

Actorul Will Smith i-a cerut public scuze lui Chris Rock