selly
Selly, spitalizat. Sursa foto: spynews.ro

Selly trece prin momente dificile, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Celebrul vlogger își ține fanii la curent cu toate momentele din viața sa, iar de această dată le-a mărturisit că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, fiind nevoit să meargă la spital pentru mai multe investigații medicale.

Acesta le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că fost infectat cu coronavirus și că are o formă mai gravă, chiar dacă este vaccinat.

”Am Covid-19″

Selly a povestit că a avut o durere în gât, o dificultate la înghițire, gâtul iritat maxim și a avut apoi niște frisoane. Vloggerul a făcut febră 40 de grade, a sunat la Salvare , după care s-a urcat în mașină și s-a dus singur la spital, unde a stat o oră pe perfuzii.

”Am Covid-19. Stăteam cu geaca pe mine și căldura dată la maxim. Am făcut febră 40 de grade, am sunat la Salvare, m-am urcat în mașîiă și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii, am primit un telefon. Era Salvarea care ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă atât i-a luat să ajungă…eram deja mort, ceva rău. Sunt pozitiv, am o formă nasoală de Covid. Eu sunt vaccinat, dar uite că s-a întâmplat fix acum când aveam multă treabă. N-am mai fost atât de distrus și atât de slăbit fizic, ca și organism… Este groaznic!”, a mărturisit Selly pe rețelele de socializare.

Selly a dezvăluit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și are organismul foarte slăbit. Celebrul vlogger speră să se vindece cât mai repede pentru a putea fi din nou activ pe plan profesional.

Andrei Selaru, cunoscut de toată lumea sub numele de Selly, este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România. Acesta a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu puțin timp atunci când într-o fracțiune de secundă era să fie victima unui incident neplăcut în trafic, în timp ce se afla la volanul bolidului de lux.

Gentleman pe covorul roșu. Actorul Sir Anthony Hopkins a revenit la gala Premiilor Oscar