Sursa foto: Facebook/ Alfred Mihai

Senatorul PSD Alfred Mihai a avut în cursul zilei de azi o ședință a Comisiilor de afaceri Europene a celor două Camere ale Parlamentului. La reuniune a participat Celine Gauer, directoul general al SG RECOVER și directorul general adjunct al Direcției Generale de Afaceri Economice și Financiare DG ECFIN.

„Subiectele dezbaterii au fost: implementarea PNRR, investițiile necesare pentru realizarea obiectivelor stabilite la nivelul Uniunii Europene cu privire la tranzitia spre energia verde, reducerea dependenței Uniunii de gazul rusesc și situația refugiaților din Ucraina”, a scris senatorul Alfred Mihai pe o rețea de socializare.

Întâlniri importante în Parlamentul României

Totodată, senatorul PSD a mai precizat că astăzi, 29 martie, a participat la o dezbatere organizată de Comisia de Tineret și Sport din Senat, având tema Strategia Națională a Sportului din România. La această întâlnire au participat reprezentanții mai multor federații sportive, a sindicatului național de Tineret și Sport și ai Comitetului Olimpic.

De asemenea, la dezbatere au fost prezenți și sportivi ce au dus numele României peste hotare, dar și reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului.

În încheierea mesajului său, senatorul PSD a declarat că războiul dintre Rusia și Ucraina trebuie să se termine pentru ca lucrurile să revină la normal, iar cei care au fugit din calea gloanțelor să se întoarcă acasă. La finalul zilei, trei copii ucraineni refugiați în țara noastră au vizitat Parlamentul României.

„La finalul zilei am avut bucuria de a primii 3 copii refugiați din calea războiului din Ucraina, aduși la Bucuresti sa viziteze Parlamentul României de către Asociatia Internațională Evanghelică New Life! Ce poate fi mai frumos decât să aduci puține clipe de bucurie unor copii aflați într-o astfel de situație ?!! Sper din tot sufletul ca acest conflict din țara vecină să se termine cât mai curând, astfel încât aceasta suferință să dispară !”, a concluzionat senatorul PSD Alfred Mihai.

Citește și: Alfred Laurențiu: „Guvernul a acordat ajutoare de urgență de peste 1,5 milioane de lei”