Simona Halep a trecut într-o altă „ligă”

Fostul lider mondial i-a spus „Da” lui Toni

În ziua în care toate privirile lumii erau ațintite spre Tokyo, unde avea loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, Simona Halep (29 ani) îi spunea „Da”, în mod oficial, iubitului Toni Iuruc (41 ani).

Cei doi și-au dorit o ceremonie restrânsă la care au fost prezenți doar familia și prietenii cei mai apropiați ai cuplului, potrivit celor de la ProSport,  urmând ca „nunta de vis” să aibă loc ceva mai târziu. Aceștia dorindu-și o nuntă cu tot fastul, iar pentru asta mai au de așteptat, date fiind restricțiile pandemice.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni pe 10 iunie, iar la acel moment declara că se află într-un moment în care are liniște sufletească. „Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a mărturisit Simona Halep, la acel moment.

Simona și revenirea în circuit

Simona Halep (29 de ani) își propusese să se retragă din circuitul competițional după de împlinea 30 de ani, însă perioada de „izolare” din cauza pandemiei a făcut-o să se răzgândească. Astfel, într-un interviu acordat „unul la unul” fostei jucătoare de tenis Chris Evert, în luna aprilie, Simona Halep a anunțat că amână momentul retragerii.

Acum rămâne de văzut dacă pasul pe care l-a făcut recent o va motiva să revină în circuit sau îi va pune capăt unei cariere în care a reușit să câștige două turnee de Grand Slam (Roland Garros, 2018 și Wimbledon, 2019), dar și să fie liderul mondial al circuitului feminin.

De altfel, Simona Halep nu este singura jucătoare din circuit care s-a căsătorit fiind încă în activitate. Cea mai recentă schimbare de statul matrimonial este a ucrainencei Elina Svitolina, care săptămâna trecută s-a căsătorit cu tenismanul francez Gael Monfils.

Simona Halep, accidentarea de la Roma și la un pas de ieșirea din Top 10

De altfel, accidentarea din urmă cu câteva luni, de la Roma, au forțat-o pe jucătoarea româncă să zică „pas” la două dintre turneele de Grand Slam (Roland Garros și Wimbledon – aici era campioana en-titre), respectiv la prezența la Jocurile Olimpice. Mai mult, românca se afla săptămâna trecută la numai două puncte de a ieși din Top 10, unde se menține încă din 2014.

Citește și: Viața normală, plictisitoare pentru Simona Halep